Dramă pentru un hipster! Nu-şi mai aminteşte absolut nimic despre el după ce a rămas fără Facebook

Ghinion teribil pentru un hipster bucureştean, Jon Ivaşcu! El şi-a pierdut complet memoria, nemaiştiind absolut nimic despre el, după ce Facebook i-a închis, din greşeală, contul. Pierderea de memorie este atât de gravă încât hipsterul se uită la bicicleta lui şi n-are nici cea mai vagă idee ce este şi la ce foloseşte.

Acum, hipsterul se plimbă rătăcit pe străzi, sperând că cineva îl va recunoaşte şi îi va spune măcar câteva informaţii elementare despre el. „Nu mai ştiu nici măcar cum mă cheamă”, îşi plânge amarul Jon Ivaşcu. „Nu ştiu nici ce prieteni am, ce cluburi frecventez sau unde lucrez. La naiba, nu mai ştiu nici măcar dacă sunt pro sau contra Roşia Montană!”

Medicii ridică din umeri şi spun că doar timpul îl poate ajuta pe hipster să-şi recapete memoria. „Tranziţia de la o viaţă de hipster la una de om normal nu este deloc uşoară, e nevoie de mult timp pentru asta, dar au fost cazuri în care acest lucru s-a întâmplat, oricât de improbabil ar părea. Să sperăm că aşa va fi şi în cazul lui Jon Ivaşcu”, spune un reputat medic.

Scris de Calin
5 noiembrie 2013 10:11

Alte articole

Vezi mai mult