Un român trăieşte o adevărată tragedie. Deşi, după 30 de ani de încercări aproape zilnice, a reuşit ceea ce nici un alt bărbat din România nu a izbutit, fie el mecanic sau nu, şi anume să-şi repare Dacia 1310, acesta simte că viaţa lui nu mai are sens.

dacia_1310.jpg “Timp de 30 de ani, asta a fost activitatea mea, aproape în fiecare zi: să-mi repar Dacia. Veneam de la muncă şi intram imediat sub maşină sau deschideam capota, încercând să-i dau de cap de ce nu porneşte. Ba chiar am ieşit la pensie cu 10 ani mai devreme decât ar fi trebuit, ca să pot să mă dedic întru totul maşinii. Cred că am avut şi o nevastă şi câţiva copii, dar nu mai ştiu sigur. Acum ce mă fac? Pentru ce să mai trăiesc?”, se plânge Victor R.

Acesta are planuri să dea în judecată Dacia. “Când am luat-o din fabrică, mi-au spus că este nereparabilă, că, orice aş face, n-o voi mişca niciodată din parcare. Au minţit cu neruşinare dacă eu, care nici măcar nu sunt mecanic, am reuşit să o repar după numai 30 de ani. E inadmisibil!”, spune bărbatul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Thursday, 24.09.2015 19:01 Monden

National Cinematografic