Dramă! Un mentalist a murit de epuizare încercând să îndoaie lingura uriaşă a Vioricăi din Clejani

Dramă la o nuntă! Un banal act de îndoire de tacâmuri avea să se transforme în tragedie, după ce un mentalist s-a încumetat să-i ceară lingura Vioricăi de la Clejani pentru numărul său. “A cerut o lingură din public şi Viorica a fost cea care s-a ridicat de la mesele la care stătea şi i-a oferit o lingură uriaşă. Când a văzut-o, nu a fost sigur că o poate îndoi, pentru că era imensă, dar s-a încrezut în puterile sale de mentalist”, spune Cristian Bob, asistentul mentalistului.

Curajul nebunesc avea să-i fie fatal. “Deşi de obicei ţinea lingura între degete şi o freca, de data asta, fiind uriaşă, a lăsat-o pe podea şi a încercat să o îndoaie exclusiv cu puterea minţii. Din păcate, i s-au spart mai multe vene şi n-a mai putut fi salvat, deşi nuntaşii strigau la el să se oprească”, povesteşte asistentul.

Viorica este mândră de lingura ei. “Chiar m-aş fi supărat pe el dacă mi-ar fi îndoit lingura. Nu vă daţi seama cât fier vechi a fost topit astfel încât să-mi pot făuri acest tacâm. Merg cu el peste tot, e ca şi copilul meu”, spune cântăreaţa.

Scris de Luchian
3 noiembrie 2013 10:11

Alte articole

Vezi mai mult