Dramă! Un român a venit în ţară, dar rudele îi trimiseseră porcul în Italia

Crăciunul acesta e complet ruinat pentru Marcel, un bărbat de 35 de ani din Tecuci! Pentru prima oară în mulţi ani, acesta a venit acasă, să petreacă Sărbătorile cu familia şi prietenii.

Neaşteptându-se ca Marcel să vină în ţară, rudele îi trimiseseră însă porcul în Italia, mai exact în localitatea Pizzadiavola Gamberetti, unde bărbatul lucrează ca încărcător-descărcător de cuie pentru paleţi. Acum, porcul zburdă liber în Italia iar Marcel va sărbători naşterea Domnului cu jumări de la supermarket.

„De unde era să ştiu că vine Marcel acasă de Crăciun? Noi ne-am sfătuit un pic şi am decis să-i trimitem porcul în Italia, să se bucure şi el de cârnaţi şi slană. I l-am pus pe autocar, probabil a ajuns deja, dar Marcel era între timp în alt autocar, în drum spre Tecuci. Voiam să-i fac o surpriză, el voia să-mi facă o surpriză mie… Păţeşti!”, spune Dorel, fratele lui Marcel.

Porcul nu a putut fi contactat, însă surse din anturajul său spun că şi-a schimbat identitatea şi domiciliază acum într-un mic bungalou pe plajă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
22 decembrie 2021 13:05

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult