Dramă! Un taximetrist agnostic nu știe ce să își agațe de parbriz

Un taximetrist bucureștean trece prin momente dramatice. După ce s-a autodeclarat agnostic, acesta nu are idee ce obiecte să își agațe în parbriz, ajungând astfel de râsul colegilor de breaslă, mult mai dotați din punct de vedere al obiectelor care le ocupă 80% din câmpul vizual.

„Conduc prin București și parcă sunt al nimănui, mă simt exilat. Mă intersectez cu alți taximetriști și ei râd de mine. Nu îi văd cum râd, pentru că au parbrizele acoperite, dar știu că o fac, îi simt”, spune acesta.

„Ce vină am eu că rațiunea umană se dovedește incapabilă să furnizeze suficiente fundamente raționale pentru a justifica credința că Dumnezeu există sau nu există. Failibilitatea oamenilor înseamnă că ei nu pot obține certitudinea absolută decât în cauzele triviale unde o afirmație este adevarată prin definiție, de exemplu ‘toate triunghiurile au trei colțuri’, și nu în afirmații precum ‘Dumnezeu există’. Mă retrag spre Berceni, boss, hai mergi la altu'”, a mai adăugat acesta, înainte să fie întrerupt de un client.

Pentru a scăpa de problemă, taximetristul va trece la soluții extreme. „O să-mi scot parbrizul și le zic că n-am unde să agăț nimic”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
18 februarie 2019 12:49
Citește mai mult despre: taximetrist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult