Drama unui român în Grecia. N-are ce fura din hotel, că au stat alți români înainte

Vacanță ruinată pentru un român în Grecia. Plecat cu bagajele goale, cu ideea clară că se va întoarce cu ele pline cu ce va fura din hotel, turistul român riscă să se întoarcă cu ele tot goale. Asta pentru că ghinionul l-a lovit crunt: în hotelul în care s-a cazat au stat alți români înainte lui.

„Grecia nu mai e ce-a fost“, s-a plâns ghinionistul turist. „Mie nu mi-au lăsat nimic. Și nu zic doar de cameră, care nu mai avea televizor, frigider sau oglindă în baie, ci și de holul hotelului. Voiam și eu doi metri de mochetă, dar era luată toată. Și nu-i judec pentru c-au luat, ci pentru c-au luat tot. Omenește e să lași și la alții, care ajung în Grecia pe final de sezon turistic.“

Românul nostru nu este însă un turist oarecare, ci unul experimentat, așa că bineînțeles că are un plan de rezervă. „La întoarcerea în România o să iau o noapte de cazare la bulgari. Voi studia însă mai bine hotelul înainte, să găsesc unul în care stau de regulă turiști nemți, nu români, ca să nu mai am surprize neplăcute ca în Grecia. Sper să-mi iasă“, își face curaj turistul nostru.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
28 august 2022 13:07
Citește mai mult despre: Grecia hotel turist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult