Dramatic! După cireșe, a explodat și prețul la prezervativele cu aromă de cireșe

Nebunia prețurilor astronomice la cireșe a început să facă și victime colaterale. Printre cei mai afectați sunt românii a căror viață sexuală depinde în mare măsură de prezervativele cu aromă de cireșe, al căror preț efectiv a explodat.

”Cu banii cu care înainte îmi luam o cutie de 10 prezervative cu aromă de cireșe, acum nu-mi pot lua nici măcar unul singur”, s-a plâns un bărbat. ”Practic, aș face sex de vreo 15 ori mai rar acum, dacă aș continua să folosesc prezervativele cu aromă de cireșe. Or nu pot și nu vreau să fac asta, așa că probabil voi alege alte arome.”

”Eu mi-am permis doar prezervative cu aromă de bostan”, s-a plâns un alt bărbat. ”Nici măcar de dovleac, că și alea sunt scumpe, doar cu aromă de bostan. Deși deja încep să regret c-am dat banii pe ele, că le țin nefolosite de mai bine de-o lună. Nu știu de ce, dar fetele nu par înnebunite după aroma de bostan.”

Producătorii de prezervative au sesizat problema și au decis să le dea o mână de ajutor bărbaților: au lansat prezervativele cu aromă de cozi de cireșe, cu un preț de până la 10 ori mai mic decât al celor cu aromă de cireșe.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
7 mai 2019 18:38
Citește mai mult despre: cireșe

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult