Dramatic! Mai avem un singur cocalar care se bate în trafic cu bâta de oină

România își pierde tradițiile. Cazul șoferului de BMW care a atacat un alt șofer cu o crosă de golf scoate încă o dată în evidență cât de mult ne-am depărtat de cocalarii neaoși români. Situația este atât de dramatică încât țara noastră mai are un singur cocalar care atacă în trafic alți șoferi cu bâta de oină.

„Cocalarul arhetipal român mergea cu căruța și sărea la bătaie cu furca. Ulterior, căruța a fost înlocuită cu mașina și furca cu bâta de oină. Ăsta e adevăratul cocalar român“, spune reputatul etnolog Decebal Popescu. „Din păcate, cocalarii din prezent au trecut la băta de baseball, iar acum, mai nou, la crosa de golf, ceea ce le denaturează grav românismul.“

Un consilier al premierului spune că are el soluția: o intervenție a statului român. „Guvernul României ar trebui să inițieze un proiect prin care nemții de la BMW să fie obligați să doteze toate mașinile lor care ajung în România cu bâte de oină. BMW-urile fără bâtă de oină să nu mai poată fi înmatriculate în România“, propune consilierul guvernamental.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 iunie 2021 12:54
Citește mai mult despre: BMW cocalar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult