Dramatic! Un student are părinții plecați în Italia și nu are cine să-i facă zacuscă

Cu doar câteva săptămâni înainte de începerea anului universitar, un caz dramatic a rupt inimele românilor. Un student din Bârlad se plânge că are aproape toate rudele plecate la muncă în Italia și efectiv nu are cine să-i facă zacuscă, ca s-o ia cu el la București când începe facultatea.

”Degeaba îmi trimit părinții bani, că nu-mi place deloc zacusca din comerț”, se plânge studentul. ”Am testat, cred, vreo 20 de feluri diferite de zacuscă de la magazin și niciuna nu mi-a plăcut. Nu se compară cu zacusca aia bună, pe care doar mama știe să o facă. Sunt disperat, nu știu ce să mai fac! M-am gândit inclusiv să-mi îngheț anul, poate până atunci se întoarce mama din Italia.”

Studentul știe că va deveni ținta glumelor pentru colegii săi de an dacă se prezintă la cămin fără zacuscă făcută în casă. ”M-ar aștepta un an întreg de batjocură și nu-mi doresc asta”, spune bârlădeanul. ”Singura mea șansă ar fi să fur zacusca altor studenți, sau să-i conving cumva pe colegi că mi-a furat-o conductorul de tren pe drum, altfel n-am nicio șansă să scap de batjocura lor.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
11 septembrie 2019 16:51
Citește mai mult despre: zacusca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult