Drogurile distrug vieţi! Cei care încep cu marijuana trec apoi pe ceva mai nociv: cidru

Dintr-un tânăr căruia toată lumea îi prevedea un viitor strălucit, a ajuns o epavă. Este cazul unui român de 24 de ani, care într-un timp extrem de scurt a reușit să-și distrugă viața complet. Totul a început în urmă cu doi ani, când tânărul a cedat tentației și a acceptat să încerce o țigară cu marijuana.

”În seara aia și-a semnat sentința”, oftează cel care atunci era cel mai bun prieten al său. ”I-a plăcut atât de mult marijuana, încât a început s-o fumeze constant. Iar cu timpul nu a mai fost satisfăcut doar de marijuana și a început să bage, treptat, cidru. Azi un pahar, mâine încă unul, apoi o sticlă întreagă și tot așa până s-a nenorocit: acum a renunțat la marijuana și bagă câte 7-8 sticle de cidru pe seară.”

Familia tânărului este disperată. ”Nenorocitul ăla de cidru i-a distrus viața nu doar lui, ci și nouă”, se plânge tatăl victimei. ”Nu mai avem curajul să ieșim din casă de rușine, că toți vecinii au aflat că fiul nostru este consumator de cidru. Nimeni n-a bănuit că de la marijuana poți păți o așa nenorocire. Și ce e mai trist e că nimeni nu ia măsuri pentru interzicerea acestui cidru, care ne otrăvește copiii.”

Scris de Calin
12 decembrie 2019 19:12
Citește mai mult despre: cidru

Alte articole

Vezi mai mult