Cunoscutul interpret Tudor Gheorghe continuă dezvăluirile despre pericolul mortal al drogurilor! Acesta a recunoscut că, în piesa aia îngrozitoare cu salcâmii care se tot dă la radio de vreun an de zile, solistul ăla afon nu e aşa-zisul "rapper Spike", ci tot el, Tudor Gheorghe, doar că sub influenţa heroinei.

spike_tudor_gheorghe_salcamii.jpg

"Îmi pare rău s-o recunosc, dar e adevărat. Tudor Gheorghe, când ia hero, se transformă în 'rapperul Spike'. Nu mă mai recunoşti. Suntem ca Dr. Jekyll şi Mr. Hyde. Incredibil cum pot drogurile să distrugă un om. Copii, vă implor, nu faceţi ca mine", spune Tudor Gheorghe, pregătindu-şi încă o injecţie intravenoasă cu 'moartea albă'.

"Şi-atunci când nimeni nu mă vede / Strâng gramul meu de vise-n palmă / zboară timpul fără mine pe pilot automat / gieee, s-a-mbătat pădurea verde", adaugă artistul, dând ochii peste cap şi desfăcându-şi garoul improvizat dintr-un ciorap de damă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 23.12.2019 14:58 Monden

National Cinematografic