Drumarii anunţă că la prima ninsoare majoră vor pleca într-un teambuilding

Sindicatul drumarilor din România a anunţat că aşteaptă prima ninsoare majoră pentru a pleca în tradiţionalul teambuilding anual.

Drumarii susţin că sunt emoţionaţi de perspectiva unei ieşiri cu colegii, iar în ce priveşte zăpada sunt convinşi că cetăţenii se vor descurca singuri, ca întotdeauna.

„Cetăţenii trebuie să fie pregătiţi, să aibă pregătite cazmaua şi sacul de sare, noi le vom ţine pumnii şi credem că vor fi din nou la înălţime”, susţine unul din liderii drumarilor.

Anul acesta drumarii vor pleca la munte, la o cabană izolată, urmând să revină pe şosele imediat ce drumurile vor fi deschise de cetăţenii mai curajoşi.

În timpul teambuildingului drumarii se vor recrea cu ajutorul ATV-urilor, vor participa la jocuri precum Plugurile, iar serile le vor petrece la focul de tabără.

„Accesul la cabană nu va fi o problemă, pentru că vom merge cu toate utilajele de deszăpezire de care dispunem, deci e imposibil să apară surprize. Vom sta acolo câteva zile, ne vom relaxa, ne vom cunoaşte mai bine şi vom coborî după ce se mai termină nebunia”, susţine liderul drumarilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
13 noiembrie 2012 08:11

Alte articole

Vezi mai mult