Cunoscuta divinitate Dumnezeu ia poziție față de obsesia omenirii cu ziua de duminică. Acesta spune că le-a dat oamenilor biblia și ei se laudă că o citesc, dar din păcate tocmai aceia care se pretind mai credincioși n-au priceput că duminica e ziua în care El a zis să nu facă nimeni nimic.dumnezeu_duminica_libera.jpg

Dumnezeu mai spune și că oamenii pot face duminica ”orice tâmpenie le trece prin cap, cum faceți de obicei, dar măcar pe mine lăsați-mă să mă relaxez un pic”. Divinitatea mai spune că i s-a luat de aceleași rugăciuni și ar prefera să fie date mai des, nu toate odată în ziua de odihnă.

”Băi, o zi vreau şi io să mă lăsaţi dracu` în pace! Și exact în ziua aia, dar exact în aia începeți cu clopotele, cu rugăciuni la difuzor la maxim, moaște și alte tâmpenii zgomotoase! Cel mai trist e că exact preoții mei vă îndeamnă la chestiile astea, că de la voi n-am așteptări! Sunteți maneliștii credinței! N-am văzut atâta fandoseală de la orgiile bahice!”, a răbufnit divinitatea.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 16.06.2019 10:20 Monden

National Cinematografic