V-aţi întrebat de ce, în ultima vreme, avem parte de ploaie în fiecare weekend? Într-un interviu acordat postului de radio Trinitas, divinitatea supremă a recunoscut că strică intenţionat vremea de vineri până duminică, fiindcă s-a săturat de fumul de mici care se ridica săptămânal din pădurile României.

dumnezeugrataresuparat.jpg

“Nu era weekend să nu duhnească a mici din grădina maică-mii, de la români. Vă daţi seama cât fum ieşea de acolo dacă trecea prin 7 straturi de Rai şi ajungea la mine în birou”, explică Dumnezeu. “Îmi intra în haine, în perdele... Ca să nu mai zic că-mi făcea o poftă teribilă, şi suntem în post, ce dracu.”

“Îmi pare rău pentru voi, v-a cam f*tut weekendurile faza asta cu ploaia, dar eu doar îmi fac datoria”, a spus Gigiil, arhanghelul responsabil de precipitaţii. “Poate, dacă promiteţi că o luaţi mai uşor cu grătarele, se mai înmoaie şi şefu’.”

Furioşi, mii de români au ameninţat că se convertesc la islam, convinşi că Allah e băiat bun şi ştie să aprecieze orice formă de pârjolire.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 27.03.2017 16:57 Monden

National Cinematografic