V-aţi întrebat de ce, în ultima vreme, avem parte de ploaie în fiecare weekend? Într-un interviu acordat postului de radio Trinitas, divinitatea supremă a recunoscut că strică intenţionat vremea de vineri până duminică, fiindcă s-a săturat de fumul de mici care se ridica săptămânal din pădurile României.

dumnezeugrataresuparat.jpg

“Nu era weekend să nu duhnească a mici din grădina maică-mii, de la români. Vă daţi seama cât fum ieşea de acolo dacă trecea prin 7 straturi de Rai şi ajungea la mine în birou”, explică Dumnezeu. “Îmi intra în haine, în perdele... Ca să nu mai zic că-mi făcea o poftă teribilă, şi suntem în post, ce dracu.”

“Îmi pare rău pentru voi, v-a cam f*tut weekendurile faza asta cu ploaia, dar eu doar îmi fac datoria”, a spus Gigiil, arhanghelul responsabil de precipitaţii. “Poate, dacă promiteţi că o luaţi mai uşor cu grătarele, se mai înmoaie şi şefu’.”

Furioşi, mii de români au ameninţat că se convertesc la islam, convinşi că Allah e băiat bun şi ştie să aprecieze orice formă de pârjolire.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 27.03.2017 16:57 Monden

National Cinematografic