Potopul de azi n-a fost unul obişnuit! Sătul să facă aluzii subtile, cunoscutul zeu Dumnezeu le-a trimis românilor în această după-amiază o ploaie sănătoasă cu săpun. Mulţi dintre cei care n-au putut să se adăpostească în timp util se plâng că şi-au pierdut mirosul caracteristic şi îl acuză pe Doamne-Doamne că le-a încălcat drepturile.

dumnezeu_plouat_sapun.jpg
“Sunt nişte oameni în grădina mamei lui fi-miu care refuză cu îndârjire să facă un duş. Le-am turnat apă din cer de mii de ori în ultima sută de ani, furtuni, diluvii, ruperi de nori, potoape, urgii, tempeste, puhoaie, dar ei nimic. Ce era să fac?”, a tunat zeitatea creştinilor. “Şi, culmea, tot ei zic de mine că trăsnesc!”

Dacă nici acum nu se învaţă, locuitorii cei mai refractari ai României ar putea primi, în viitor, şi o tornadă cu deodorant, avertizează surse din conducerea Raiului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 25.07.2017 20:09 Monden

National Cinematografic