Potopul de azi n-a fost unul obişnuit! Sătul să facă aluzii subtile, cunoscutul zeu Dumnezeu le-a trimis românilor în această după-amiază o ploaie sănătoasă cu săpun. Mulţi dintre cei care n-au putut să se adăpostească în timp util se plâng că şi-au pierdut mirosul caracteristic şi îl acuză pe Doamne-Doamne că le-a încălcat drepturile.

dumnezeu_plouat_sapun.jpg
“Sunt nişte oameni în grădina mamei lui fi-miu care refuză cu îndârjire să facă un duş. Le-am turnat apă din cer de mii de ori în ultima sută de ani, furtuni, diluvii, ruperi de nori, potoape, urgii, tempeste, puhoaie, dar ei nimic. Ce era să fac?”, a tunat zeitatea creştinilor. “Şi, culmea, tot ei zic de mine că trăsnesc!”

Dacă nici acum nu se învaţă, locuitorii cei mai refractari ai României ar putea primi, în viitor, şi o tornadă cu deodorant, avertizează surse din conducerea Raiului.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 25.07.2017 17:09 Monden

National Cinematografic