Dumnezeu va realiza o emisiune la Antena 3

Cunoscuta divinitate Dumnezeu a semnat un contract pe două sezoane cu televiziunea lui Voiculescu. El ar urma să realizeze o emisiune împreună cu Victor Ciutacu, singurul om cu care poate să discute de la egal la egal. Nu se știe încă pe ce bani a semnat Dumnezeu, însă zvonuri din piață spun că salariul lui ajunge la un infinit de euro pe an.

“Vă asigur că suma nu este atât de mare”, a declarat agentul vedetei. „Dumnezeu nu s-a băgat în televiziune pentru bani, că are destui. El a ținut neapărat să aibă o emisiune tv pentru că vrea să revină în viața publică. În ultimii o sută de ani, a cam intrat într-un con de umbră.”

Reporterii TNR au reușit să-i smulgă câteva declarații și lui Dumnezeu, pe care l-au prins la machiaj.

“Mi-am dorit enorm să apar pe sticlă. În ultimul timp, am apărut doar pe trunchiuri de copac și pe pielea unor copii bolnavi de iritații cutanate. Sincer, mi se cam luase. Cu emisiunea asta de pe Antenă vreau să schimb niște mentalități. Poate data viitoare românul n-o să se mai îmbulzească să-l voteze pe Băsescu. Sper să-i conving pe oameni să se uite la emisiunea mea și să rămân în grila de programe și la anul. Dacă nu am audiențe satisfăcătoare, asta e, mă retrag. În fond, lumea nu începe și nu se termină cu mine.”

Dumnezeu este de părere că cele mai mari probleme le va avea cu ateii, deoarece ei nu cred că emisiunea lui există. Argumentul ateilor are o oarecare logică și sună cam așa: “Dacă emisiunea lui Dumnezeu există și ea e bună, atunci cum se explică răul din lume, care e transmis zilnic la știri, pe același canal?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
20 iunie 2011 23:06

Alte articole

Vezi mai mult