Dune de nisip acoperă oraşul! Mii de bucureşteni veniţi de la mare şi-au scuturat slipul pe balcon

Era inevitabil! Miile de bucureşteni sosiţi din Mamaia, Costineşti sau Vama Veche au transformat în această noapte oraşul într-o feerie nisipoasă, amintind de Sahara sau deşertul Arabiei! De vină, spun specialiştii, ar fi tocmai chiloţii de baie pe care locuitorii Capitalei i-au scuturat cu insistenţă de la balcoane.

“Aseară, când mi-am desfăcut bagajul, mi-am scuturat slipul pe balcon. Îmi pare rău dacă am deranjat pe cineva. La cât nisip a căzut, aş fi înfundat toate ţevile dacă îl scuturam în baie!”, spiune un locuitor al sectorului 4.

Mai puţin mulţumiţi sunt vecinii care şi-au găsit maşinile acoperite de nisip fin, dar şi cei care locuiesc la parter sau etajul 1, care sunt acum troieniţi de dune. “OK, am înţeles, ai fost la mare, dar nu puteai să-ţi scuturi budigăile acolo? Acum trebuie să-mi dezgrop maşina sau să-mi iau cămilă ca să ajung la serviciu.”

Tot din cauza concetăţenilor proaspăt sosiţi de la mare, alţi bucureşteni au semnalat nu doar căderi de nisip, ci şi ploi aparent supranaturale de peşti mici sau garizi. Autorităţile ne sfătuiesc să nu consumăm însă peştii găsiţi pe stradă, pentru că “au fost aproape sigur la cineva în slip”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
27 iulie 2015 10:30
Citește mai mult despre: Bucuresti chiloti dune mare nisip slip vacanta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult