După 3310 şi RAZR, încă o bucurie pentru nostalgici! Se relansează vodca Motorola

Din ce în ce mai multe corporaţii pregătesc surprize pentru nostalgicii anilor 90-2000! După Nokia 3310 şi Motorola RAZR, şi telefonul preferat al românilor se pare că va avea parte de o revenire în forţă.

Este vorba, fireşte, de vodca Motorola, produsă de gigantul Scandic, parte a megatrustului European Drinks. Producătorul bihorean promite că noua vodcă Motorola va avea tot 37 de grade şi va fi disponibilă în aceleaşi îndrăgite ambalaje Tetra Pak.

„Vodca Motorola? Bineînţeles că am avut şi eu! Era plin frigiderul. A fost un simbol al anilor 90, cântau şi Sarmalele Reci despre ea”, spune Vasile Trolu, nostalgic din Bucureşti. „Sper ca versiunea nouă să aibă antena biodegradabilă, că paiele de plastic chiar sunt o problemă.”

„Alcatel One Touch Easy şi Nokia 3310 nu erau nici măcar în faza de proiect, dar vodca Motorola se găsea până şi la chioşcuri! Sigur, după 2-3 cutii băute calitatea sunetului era destul de proastă şi te lăsa bateria, dar mi-ar părea chiar rău să nu vadă şi copiii cum comunicam noi în anii nouăzeci”, adaugă Marcel Teodorescu, pasionat de tehnologie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
15 noiembrie 2019 09:11
Citește mai mult despre: vodca

Alte articole

Vezi mai mult