După 48 de ore de tortură, un instalator a recunoscut că ăla dinaintea lui a făcut treabă mai bună

Încă o dată se dovedeşte că orice om are o limită! Sătul să tot audă replica clasică, un român care chemase instalatorul să-i desfunde o ţeavă l-a prins, l-a legat de un scaun şi l-a torturat timp de peste două zile, până când acesta a recunoscut că şi ăla care a lucrat acolo înainte a făcut o treabă decentă, dacă nu chiar mai bună decât a lui.

„E al nouălea instalator care mi-a spus că ăla dinainte a făcut o treabă de mântuială. N-am mai rezistat”, recunoaşte Vlăduţ M., care i-a smuls victimei 22 de unghii până a obţinut o primă concesie: că lucrarea anterioară nu era chiar o cârpeală de doi lei. „Sincer, mă întreb de unde avea atâtea unghii.”

„În mod normal, l-am condamna pe domnul Vlăduţ pentru lipsire de libertate, tortură şi tratamente degradante însă am luat în considerare serviciul adus societăţii”, spune judecătorul care a decis neînceperea urmăririi penale în cazul instalatorului schingiuit.

„Victima, instalatorul Jean, a decis oricum să îşi retragă plângerea după ce a căzut de acord cu torţionarul că ăla care l-a torturat înainte l-a torturat prost.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
20 aprilie 2018 15:05
Citește mai mult despre: instalator tortura treaba

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult