După Adrian Sârbu țepar, încă o veste șoc: Bianca Drăgușanu are silicoane!

Continuă să apară dezvăluiri incredibile din lumea mondenă. După ce zvonul că Adrian Sârbu ar fi țepar, în sensul că nu-și plătește angajații, se pare că anumite minciuni bine ascunse au ieșit la iveală în legătură cu Bianca Drăgușanu. Deși încă nu avem o confirmare oficială, se pare că Bianca ar avea silicoane, iar unghiile ei ar fi false, din păcate.

Oameni care au colaborat cu Adrian Sârbu încă din 1990, când a filmat execuția Ceaușeștilor, spun că e de neînchipuit așa ceva. ”Un om cu o conduită ireproșabilă, care niciodată nu și-a transferat angajații pe 20-30 de firme, cu salariu minim pe economie și restul pe drepturi de autor de la alt SRL, care niciodată nu a întârziat cu contribuțiile la pensii pentru respectivii angajați, să aud acum că ar fi țepar? Peste poate”, spune un fost angajat din trusturile lui Sârbu.

”E păcat că ni se năruie încrederea în acești stâlpi ai societății. Dacă nici Adrian Sârbu nu e corect, nu știu ce să mai cred. Oare să fie și Burci de la PrimaTV la fel de țepar? Doamne, ce oroare ar fi dacă se dovedește așa ceva!”, spune Marian Coltea, din București.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
8 iunie 2023 11:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult