După ani de tortură la Guantanamo, un samsar a recunoscut că maşina bate şi troncăne

Cine a spus că tortura nu funcţionează? Închis de mai bine de 5 ani în cunoscutele temniţe americane de la Guantanamo, Gigi Popescu, un importator de maşini second-hand din Tecuci, a cedat! Samsarul a recunoscut că Golful IV pe care îl vinde pe internet, despre care afirma sus şi tare că „nu bate, nu troncăne”, bate şi chiar troncăne.

„OK, OK, recunosc, clămpăne un pic la ambreiaj, dar se poate repara”, şi-a început mărturisirea comerciantul, abia după a 2105-a bătaie soră cu moartea.

„Nu doar că bate şi troncăne, cei 80.000 km reali sunt de fapt 200.000. I-a luat ceva să admită”, transmit surse din cadrul închisorii Guantanamo.

Rămas fără unghii, dinţi, ochi şi păr, emaciat şi cu membrele contorsionate, bărbatul continuă însă să susţină că maşina adusă din Germania a aparţinut unei bătrânici care mergea doar duminica la piaţă.

„Vedem noi cine are dreptate până la urmă”, a declarat John cel Groaznic Spintecătorul, torturistul-şef care l-a interogat pe samsar în fiecare dimineaţă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
23 august 2019 16:08

Alte articole

Vezi mai mult