După Antene şi RTV, şi ProTV s-a apucat de fake news. A dat un reportaj cu metroul din Drumul Taberei!

Parada știrilor false continuă la televiziunile românești! ProTV a difuzat un reportaj despre așa-zisul metrou din Drumul Taberei, o trăznaie inventată de media, la fel de falsă ca semințele de chia, plantă care nu există.

”CNA-ul ce face? Doarme? Adică ProTV difuzează în prime time cele mai mari minciuni posibile, cu stații pe la Favorit și Orizont, cu tuneluri, cu termene de finalizare? Chiar nu le e rușine? Măcar să fi spus că sunt tuneluri dacice, am fi înțeles, e o emisiune de science-fiction, dar să vorbești despre Magistrala 6 Drumul Taberei ca și cum ar fi real și mai pretinzi că ești televiziune de știri? Mi-ar fi rușine!”, spune un telespectator nemulțumit.

”Măcar să dea aceste falsuri la o oră la care nu se uită și copiii, pentru că ei sunt mai susceptibili să creadă asemenea minciuni. Noi suntem obișnuiți, știm că nu există metrou și nu o să existe niciodată, pur și simplu acolo se fură bani”, spune alt telespectator.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
15 februarie 2018 08:02

Alte articole

Vezi mai mult