După arestarea soțului, Lavinia Șandru a descoperit cu stupoare că în presă sunt salarii prea mici

Rămasă fără banii cinstiți câștigați de soțul ei, Darius Vâlcov, Lavinia Șandru a făcut azi o descoperire care efectiv a dărămat-o: din presă, ea câștigă prea puțini bani. ”Cum, doar atât am eu salariul? Cum să trăiesc eu doar din atât?” a exclamat uluită Lavinia Șandru, spre satisfacția vădită a colegilor ei de la Realitatea TV. Mai puțin Cozmin Gușă, nașul celor doi, care nici el nu stă foarte bine cu banii în perioada asta.

Lavinia este convinsă că soțul ei, Darius Vâlcov, este o victimă politică. ”Altfel de ce e în arest la domiciliu?”, se întreabă retoric Lavinia Șandru. ”Soțul meu Darius n-are mașină, n-are nici casă, are domiciliul la părinți. Cum să bănuiești un astfel de om că a luat șpagă? Gata, dacă ai 100 de tablouri și nișter milioane de euro ascunse în cimitir sau la prieteni, ești infractor? Nu e corect!”

Situația e și mai dramatică pentru Darius Vâlcov, aflat în arest la domiciliul părinților săi. Mama lui, deși bucuroasă inițial de vizita fiului, a ajuns la capătul răbdării. ”Nu face nimic, maică!”, s-a plâns aceasta. ”L-am trimis după pâine, dar a zis că nu are voie. Nici măcar să ducă gunoiul nu a vrut. Stă toată ziua și se uită la televizor, o să se aleagă praful de el.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 martie 2015 15:03

Alte articole

Vezi mai mult