După bomba sexy, CanCan lansează bomba fâs: Emmy, vedeta anonimă

CanCan s-a lăudat ieri toată ziua că azi va prezenta un filmuleţ incendiar cu o cântăreaţă de la noi prostituându-se pentru 200 de euro. Recunosc, am fost puţin curios. Practic, filmuleţul putea să fie cu oricine. Pentru că, în aşa-zisa industrie muzicală de la noi sunt zeci de individe care se prostituează, tipe care au ajuns în postura de închipuite vedete punându-şi curul la bătaie, nicidecum vocea sau talentul.

Revenind însă la anunţ, acesta a apărut sub titulatura „Bombă CanCan”. Marea bombă s-a dovedit, însă, a fi un fâs: individa care se prostitua îşi zice Emmy. Da, nici eu nu ştiu cine-i Emmy, însă am văzut că a făcut un playback oribil la Măruţă în emisiune cu puţin tip în urmă. Plus că, se zice, ar fi amanta milionarului braşovean Ioan Neculaie. Cel mai mult mă irită faptul că am făcut pariuri în redacţie în legătură cu cine e persoana care se prostituează şi absolut nimeni n-a mizat pe Emmy. Asta deşi fiecare am participat cu 10 opţiuni.

Scenariul e simplu: un client al lui Emmy a filmat partida de sex şi s-a dus cu ea la CanCan. Din punctul meu de vedere, clientul putea să fie şi redactor CanCan. Nu de alta, dar un oarecare nu văd ce s-ar filma când şi-o trage cu o prostituată. De Emmy n-a auzit nici dracu’ până acum, deci clar nu ăsta e motivul filmării. Şansa ca individul care a filmat-o să fie fix singurul fan al lui Emmy e totuşi infimă.

Oricum, cel mai bine din toată povestea a ieşit cel care a filmat scena. A dat 200 de euro pentru distracţie, însă cu siguranţă a scos mai mult pe filmare de la CanCan. Om cu spirit întrepirinzător: şi-a tras-o cu una care apare la Măruţă în emisiune şi a ieşit pe plus la bani din faza asta. Merită felicitările noastre!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
30 aprilie 2010 12:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult