După BOR, și Dedeman atrage atenția la Pomohaci: „Ciocan găsiți la noi, nu la el“

Mitropolia Ardealului a avertizat recent într-o circulară că fostul lor angajat Cristian Pomohaci practică ilegal preoția și a rugat enoriașii să-l evite. Sau, altfel spus, să dea bani BOR-ului, nu lui Pomohaci. Nu a trecut mult și un nou avertisment a venit legat de Pomohaci, de data asta din partea companiei Dedeman.

„Chiar dacă se dă mare expert, Cristian Pomohaci habar n-are ce e ăla un ciocan. Așa că dacă vrei un ciocan, îl găsești la noi, nu te duce la Pomohaci pentru asta, că o să fii dezamăgit. Obiectul la care se referă Pomohaci se poate într-adevăr ține în mână ca un ciocan, dar sunt slabe șanse să poți bate cuie cu el. Nu vă lăsați Păcăliți de Pomohaci când vorbește de ciocan“, sună avertismentul lui Dedeman.

Cristian Pomohaci nu a rămas fără reacție și a atacat la rândul lui compania Dedeman. „Avertismentul lor mă face să râd. Cum adică să mă acuzi pe mine că nu știu ce e ăla ciocan? Păi când eu am început să mă joc cu câte-un ciocan, ba al unuia, ba al altuia, compania Dedeman nici măcar nu exista. Și m-am uitat la ei pe site, ce au ei acolo numai ciocane vârtoase nu sunt“, a acuzat fostul preot.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 octombrie 2022 18:08
Citește mai mult despre: dedeman Pomohaci

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult