După ce a aflat că Dani Oțil e motociclist, Mircea Badea și-a cerut scuze pe hol, în genunchi

Prezentatorul TV Mircea Badea a revenit asupra amenințărilor făcute ieri la adresa prezentatorilor emisiunii de dimineața de la Antena 1, Răzvan și Dani, după ce a aflat că acesta practică și o formă de motociclism. „Să mă ierți fratele meu, am fost turbat dar brusc mi s-a luat un văl de pe ochi”, a urlat Mircea Badea pe holurile Intact.

Din reflex, când e vorba de curaj, Mircea Badea s-a aplecat în genunchi, poziția sa preferată când vorbește cu superiorii. Tot din reflex acesta a scris mai întâi pe Facebook „Mă duc să-l sparg în meclă pe Dani de la Răzvan și Dani și dup-aia îi dau omorul și lui ălălaltul, Răzvan”, moment în care toată lumea din România a presupus că va apărea cu ochii vineți la următoarea emisiune.

Din fericire, Dani Oțil a fost elegant și nu l-a pocnit pe Badea, dar i-a promis că, dacă își bagă botox în buze, îl lasă să i-o sugă, că s-a obișnuit cu genul ăsta de buze. Incidentul s-a încheiat când Răzvan, celălalt prezentator al emisiunii, a apărut pe hol cu o cască de motociclist în mână, moment în care Mircea Badea a sărit pe geam. Un reprezentant al trustului Intact a dat asigurări că Badea nu a pățit nimic, pentru că maimuțele sunt obișnuite să cadă de la înălțimi mari, din copaci sau de pe clădiri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

9 octombrie 2015 00:10
Citește mai mult despre: bataie Dani Otil Mircea Badea

Alte articole

Vezi mai mult