După ce a citit cartea lui Tudor Chirilă, Radu Banciu a început să îmbrățișeze oamenii pe stradă

Radu Banciu a devenit un cu totul alt om. În împrejurări deocamdată necunoscute, celebrul jignitor de la B1TV a citit integral cartea lui Tudor Chirilă, ”Exerciții de echilibru”, carte care l-a schimbat iremediabil. Se speculează că fie a pierdut un pariu, fie era beat, de a ajuns să-l lectureze pe Tudor Chrilă.

Important e însă că s-a întâmplat și că Radu Banciu iese acum zilnic pe stradă, ca să îmbrățișeze necunoscuți. Uneori chiar exagerează, nu mulți trecători fiind de părere că este prea libidinos sau prea siropos în demersul său. ”Domnule/doamnă, dar vă iubesc!”, răspunde invariabil Radu Banciu când i se atrage atenția că exagerează cu îmbrățișările.

În Radu Banciu se dă acum o veritabilă luptă interioară. Din cauza contractului cu B1TV, el este obligat în continuare să jignească în timpul emisiunii sale, deși el și-ar dori exact opusul, să le recite ode celor despre care vorbește. ”Cu toate acestea, nu pot decât să-i iubesc pe cei de la B1TV, îmi vine să-i îmbrățișez”, a surprins Radu Banciu.

Scris de Calin
16 iulie 2014 16:07
Citește mai mult despre: Radu Banciu Tudor Chirila

Alte articole

Vezi mai mult