După ce-a dat alerta de cutremur de 10 grade, Moise Guran a fost promovat: acum scrie burtiere la RTV

După ce aplicația lui a dat o avertizare de cutremur de 10 grade pe scara Richter, Moise Guran a obținut ceea ce probabil își propusese: să bată burtierele România TV la exagerări și minciuni. Postul lui Sebastian Ghiță nu doar că și-a recunoscut cu fairplay înfrângerea, dar i-a și făcut o ofertă de nerefuzat lui Moise Guran: să devină el cel care scrie burtierele alarmiste de pe RTV.

Așa cum era de așteptat, Guran a acceptat oferta fără să stea pe gânduri. ”E genul de job la care am visat dintotdeauna”, a exclamat așa-zisul jurnalist. ”Vă rog să mă credeți că nici măcar n-am întrebat de bani, pentru că a scrie burtiere la România TV e genul de job pentru care aș fi dispus inclusiv să vin cu bani de-acasă. E un vis împlinit, ce să mai!”

Moise Guran insistă că alarma de cutremur de 10 grade nu a fost o simplă greșeală, care putea să i se întâmple oricui. ”Vă rog să vă amintiți că acum mai bine de 15 ani, după atentatele teroriste din SUA, eu am arătat la Antena 1 că, dacă împăturești o bancnotă de 20 de dolari, vezi turnurile gemene și clădirea Pentagonului în flăcări. Deci nu-mi ziceți mie că fac presă în stilul România TV de ieri, de azi, că o fac de peste 15 ani!”, s-a lăudat Guran.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
6 martie 2017 07:03
Citește mai mult despre: cutremur moise guran RTV

Alte articole

Vezi mai mult