După ce-a dat alerta de cutremur de 10 grade, Moise Guran a fost promovat: acum scrie burtiere la RTV

După ce aplicația lui a dat o avertizare de cutremur de 10 grade pe scara Richter, Moise Guran a obținut ceea ce probabil își propusese: să bată burtierele România TV la exagerări și minciuni. Postul lui Sebastian Ghiță nu doar că și-a recunoscut cu fairplay înfrângerea, dar i-a și făcut o ofertă de nerefuzat lui Moise Guran: să devină el cel care scrie burtierele alarmiste de pe RTV.

Așa cum era de așteptat, Guran a acceptat oferta fără să stea pe gânduri. ”E genul de job la care am visat dintotdeauna”, a exclamat așa-zisul jurnalist. ”Vă rog să mă credeți că nici măcar n-am întrebat de bani, pentru că a scrie burtiere la România TV e genul de job pentru care aș fi dispus inclusiv să vin cu bani de-acasă. E un vis împlinit, ce să mai!”

Moise Guran insistă că alarma de cutremur de 10 grade nu a fost o simplă greșeală, care putea să i se întâmple oricui. ”Vă rog să vă amintiți că acum mai bine de 15 ani, după atentatele teroriste din SUA, eu am arătat la Antena 1 că, dacă împăturești o bancnotă de 20 de dolari, vezi turnurile gemene și clădirea Pentagonului în flăcări. Deci nu-mi ziceți mie că fac presă în stilul România TV de ieri, de azi, că o fac de peste 15 ani!”, s-a lăudat Guran.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
6 martie 2017 07:59
Citește mai mult despre: cutremur moise guran RTV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult