Soția celebrului Andi Moiesescu de la ProTV, Olivia Steer, nu se poate abține și scoate tâmpenie după tâmpenie pe gură. După ce a afirmat că rujeola nu există, fosta vedetă de televiziune a spus pe facebook o idioțenie și mai halucinantă: „Emisiunea lui Andi este una din cele mai amuzante de pe TV”. 

olivia-steer-andi-moisescu.jpg

„Va trebui să ne hotărâm odată și odată în ce lume vrem să trăim. Vrem să stăm în țara unde o persoană fără pic de pregătire medicală și, din ce observ, nici măcar gimnazială, spune că rujeola nu există și în care o emisiune în care un trist comentează reclame TV amuzante și pare și el glumeț prin asociere este considerat amuzant, de parcă am fi o țară de lumea a treia fără internet, ei bine, dacă vrem de-astea n-avem decât să lăsăm capul plecat și să nu ne mai plângem de nimic din țara asta”, a explicat un cunoscut analist media și TV. 

Experții în glumițe de pe internet recunosc că, într-adevăr, nu orice prostie care se vrea amuzantă este și amuzantă, dar măcar nu au decăzut atât de jos încât să share-uiască reclame făcute de oameni mult mai deștepți pe televizor și să zică „hei, vedeți, eu râd la astea, că sunt deștept și am umor, și dacă râdeți și voi veți fi la fel ca mine”. Experții, dar și oamenii normali, consideră că așa ceva este penibil, dar nu la fel de penibil cât să fii atât de bleg încât să râdă o țară întreagă de tine că nu poți să-i atragi atenția nevestii tale că, în unele cazuri, e cam proastă și ar trebui să-și țină gura. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 07.05.2018 21:46 Monden

National Cinematografic