După ce a plătit 610 euro pentru a închide A3, Nicolas Cage a mai dat 5 să se pişe în Casa Poporului

Vizita lui Nicolas Cage în România ne va umple de bani. După ce echipa sa a platit 610 euro pentru a închide autostrada Bucureşti-Ploieşti, generosul nepot al lui Coppola nu s-a uitat la bani şi a mai scos din buzunar o bancnotă nou-nouţă de 5 euro, pe care a oferit-o României pentru privilegiul de a se pişa în Casa Poporului.

„Domnul Cage a fost, ca de obicei, un adevărat connaisseur, a ales un covor persan, din secolul XVIII, oferit României de beylerbey-ul ţării Româneşti, Mustafa Cetin Ametceea Cîrîc, cu ocazia înscăunării lui Constantin Mavrocordat. Totul nu a durat decât 8 ore, cât s-au filmat câteva duble şi a băut trei beri”, a explicat Robert Acrişor, administrator al Casei Poporului.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, nu a scăpat ocazia de a se fotografia cu cunoscutul actor american, ba chiar l-a şi invitat să dea cu ciocanul în gardul din jurul parlamentului şi să sară cu motocicleta în flăcări peste el.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
26 februarie 2014 16:02

Alte articole

Vezi mai mult