Vremurile în care fostul președinte trecea cu demnitate peste Ziua Marinei au cam apus. După ce a prestat ieri mai multe activități specifice celei mai importante zi din an pentru marinari, Traian Băsescu a manifestat azi probleme serioase, care au inclus grețuri, vărsături și dureri înfiorătoare de cap.

basescu_rau_de_mare.jpg ”O fi început să aibă rău de mare?”, se întreabă un apropiat al lui Băse. ”A stat ieri, într-adevăr, cam prea multe ore cu băieții în locul lui preferat din Constanța, «La Vaporu’», să onoreze cum se cuvine Ziua Marinei, iar azi s-a trezit abia pe la 3 după-masa, cu o față schimonosită și ceva ce părea o spaimă în ochi. E trist când vezi un marinar că ajunge să aibă rău de mare.”

Și cele mai negre bănuieli ale amicilor lui Băsescu s-au adeverit spre seară. Sunat de unul dintre ei, ca să-i propună o nouă ieșire la «La Vaporu’», Băsescu a refuzat categoric și i-a închis telefonul în nas. ”E clar, viața de la «La Vaporu’» nu mai e pentru el”, a oftat amicul. ”Mai ales că, am înțeles, azi a băut vreo 5 litri de apă numai până pe la 7 seara. Or, un marinar nu face așa ceva. Păcat de el.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 16.08.2017 21:10 Monden

National Cinematografic