După ce a strâns 4 milioane de chiștoace, un boschetar a deschis o plajă privată în fața blocului

Reușita remarcabilă a boschetarului Radu A. nu ar fi fost posibilă fără ajutorul milioanelor de bucureșteni care fumează și aruncă chiștoacele pe jos, exact între gunoi și maidanezi. „Aveantajul meu a fost că am putut să adun chiștoacele foarte ușor, nici n-a trebuit să mă deplasez foarte mult”, a spus întreprinzătorul bucureștean.

După ce a adunat cantitatea necesară, Radu a împrăștiat chiștoacele în fața blocului său din cartierul Rahova, exact în dreptul unei gropi lăsate de muncitorii RADET care veniseră să repare o țeavă în 1992. „Este o groapă în care se pișă mai toată lumea, deci e exact ca pe litoral”.

Minunea a stârnit invidie printre locatarii din celelalte blocuri, care au început să facă expediții nocturne pentru a-i fura chiștoacele. În schimb, cei care au testat plaja, spun că este una din cele mai bune pe care au fost. „E pufoasă, moale, te simți ca la mare”, a spus un locuitor.

Boschetarul spune că plaja nu este încă la standardele de calitate românești. „Mai urmează să aștern stratul protector de coji de semințe, care lasă pământul să respire și respinge o parte din radiațiile UV”.

Scris de Ef
7 august 2014 10:08
Citește mai mult despre: chistoace plaja vacante

Alte articole

Vezi mai mult