După ce au interzis bărbieritul, talibanii nu mai permit decât berea artizanală

Afganistanul pare să se transforme în raiul hipsterilor de pe planetă. După ce au interzis complet tăierea bărbii la bărbați (aparent, nu și la femei), liderii talibani au anunțat azi că interzic toate berile industriale. „În Afganistan se va vinde de aici încolo doar bere artizanală“, au decretat talibanii.

Ei spun că prin această decizie vor să încurajeze producătorii locali de bere, ca să nu ajungă să importe beri industriale din țări capitaliste, pe care ei le urăsc sincer. Regulile vor fi însă foarte stricte: dacă berea nu va fi ținută suficient la fermentat sau la maturat sau se vor folosi chimicale în procesul de producție, producătorului i se va tăia o mână, au avertizat talibanii.

Dacă trendul de schimbări recente din Afganistan se va menține, este de așteptat ca talibanii să renunțe la turbane și să le înlocuiască cu pălării. De asemenea, n-ar fi exclus ca vestele să fie interzise, inclusiv cele cu explozibil, în schimb urmând să devină obligatorii bretelele și ciorapii multicolori.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
27 septembrie 2021 14:13
Citește mai mult despre: barba bere hipsteri talibani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult