După ce elevii au anunțat bombă în școală, părinții au ripostat: bombă în mall

Orice naş îşi are naşul, iar elevii unui liceu din Timişoara au aflat pe pielea lor cum e să iei ţeapă! Ieri, în jurul orei primului clopoţel, câţiva puşti au decis că e o zi grozavă pentru chiul, mai ales că aveau ditamai teza la logică, aşa că au sunat la Poliţie ca să anunţe că în şcoala lor e o bombă.

Tinerii au fost evacuaţi de urgenţă din şcoală, iar planul părea să decurgă bine, însă pe fir au intrat părinţii, care au decis să se răzbune anunţând un dispozitiv explozibil la mallul din localitate. Imediat, mallul a fost închis iar copiii au fost nevoiţi să meargă în parc, să bată mingea, să respire aer curat şi în general să facă lucruri foarte plicticoase şi deloc instagramabile.

„De regulă sunt total împotriva ameninţărilor cu bomba, dar consider că golanii ăştia meritau o lecţie. Să chiulească şi ei în aer liber, ca pe vremea noastră”, spune Deceneu Petrescu, unul dintre părinţii complet anonimi care au lansat contra-ameninţarea cu bomba.

„Lame, frate, gen au ajuns până şi babacii să se ia după noi. Like, is this a JoJo reference?”, a comentat unul dintre elevi, nemulţumit că schema cu bomba nu a mers exact ca în Counterstrike.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
12 ianuarie 2022 14:11
Citește mai mult despre: alerta cu bomba scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult