După ce Elon Musk a pus paturi pentru angajații Twitter, azi au venit și lanțurile

Surprizele continuă la sediul central Twitter. După ce în prima zi ca patron Elon Musk a venit cu o chiuvetă în sediu, presupunând că foștii proprietari au furat tot ce nu era zidit, săptămâna aceasta Elon Musk a continuat să aducă mobilă în birourile Twitter, mai precis câteva paturi, cu care a amenajat niște camere aparent de hotel, însă astăzi s-a dovedit că nu e chiar așa.

”În această dimineață au sosit câteva colete cu lanțuri și cătușe, care au fost montate la căpătâiele paturilor din sediu. Se pare că intenția lui Elon este ca angajații să rămână definitiv în sediu și să fie legați, pentru a crește productivitatea muncii”, explică Peter Griffin, angajat Twitter.

Surse din interiorul companiei Twitter confirmă că Elon Musk s-a cam ofticat când a realizat că a dat 44 de miliarde de dolari pe o companie unde angajații nu prea dau pe la birou, așa că acum încearcă să facă tot posibilul ca să redreseze situația. A concediat mii de angajați, i-a amenințat pe ceilalți să vină la birou, însă nu prea mergea și sediile rămâneau goale. Acum se pare că Elon îi va momi cu o mega-petrecere de Crăciun la birou, după care îi va lega de glie, exact cum sunt românii la companiile austriece.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
8 decembrie 2022 17:03
Citește mai mult despre: elon musk twitter

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult