După ce i-a ieșit un compliment către o femeie, un bărbat a luat decizia firească: își schimbă sexul

Ghinion teribil pentru un bărbat de 30 de ani din București. Într-un moment de pierzanie, că altfel nu poate fi catalogat, acesta i-a făcut un compliment unei tipe pe care abia o cunoscuse. Și, spre surprinderea lui, dar și a prietenilor alături de care se afla, tipa i-a zâmbit și i-a spus ”Mulțumesc, ești un drăguț!”.

”În momentul ăla am simțit că se prăbușește cerul peste mine!”, povestește tânărul ghinionist. ”Știam că viața mea de bărbat s-a încheiat în acel moment. Cum adică să fac eu, ca bărbat, un compliment reușit unei femei?! Și nici măcar n-am vorbit de sânii ei. Mi-a devenit atunci clar că sunt, de fapt, o femeie captivă într-un corp de bărbat.”

Fără să mai aștepte să-i spună preienii lui lucrul acesta, tânărul a decis să își facă o operație de schimbare de sex. ”Când faci complimente reușite, e clar că gândești ca femeie. Dacă gândesc ca una, firesc e să și arăt ca una. Practic, am fost condamnat să îmi fac schimbare de sex”, spune cu amărăciune fostul bărbat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 mai 2014 13:05

Alte articole

Vezi mai mult