Clujul este, de departe, orașul care oferă cele mai bune condiții pentru formarea și desăvârșirea unui cocalar (ca o paranteză, cocalarul este întodeauna român, niciodată ungur). După ce l-a dat țării pe Nelson Mondialu, Clujul s-a autodepășit și i-a lăsat pe toți românii cu gură căscată: ni l-a dat pe Rareș Bogdan, cea mai avansată versiune de cocalar care s-a văzut în România.

rares_bogdan_nas_cocalar.jpg Sâmbăta asta, Rareș Bogdan efectiv și-a demolat concurența, după ce a postat o poză de la nunta la care a fost naș. Toți restul cocalarilor s-au făcut mici pe Facebook, neavând altceva de făcut decât să-l aclame pe noul rege al cocalarilor de pretutindeni, Rareș Bogdan.

Până și Nelson Mondialu spune că visul său cel mai arzător este ca fiul său, când se va face mare, să ajungă Rareș Bogdan. Iar acest vis îl împărtășesc acum toți cocalarii români. Pe Facebook, deja cocalarii au început să înlocuiască banii și lanțurile din poze cu batistuțe colorate la buzunarul de la piep al sacoului, exact ca noul lor rege, Rareș Bogdan.

Sursa foto: Pagina oficială de Facebook a lui Rareș Bogdan

Update: Între timp, conducerea Facebook s-a autosesizat și a șters poza de pe contul lui Rareș Bogdan.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 18.05.2015 15:08 Monden

National Cinematografic