După ce Kanye West şi-a schimbat numele în Ye, Horia Brenciu devine Ho Bre

Horia Brenciu se gândea de mult timp să-și schimbe numele de scenă, dar a amânat decizia din tot felul de motive – cel mai adesea, pentru că-i venea greu să se întrerupă de la masă. Acum însă, după ce-a văzut că raperul american Kanye West și-a schimbat numele în Ye, Horia Brenciu a decis să acționeze.

„De azi înainte numele meu de scenă este Ho Bre“, a anunțat cel cunoscut până acum drept Horia Brenciu. „Mi se spune Ho Bre încă de când eram mic. De fiecare dată când degustam câte-o oală de sarmale, pe la a 20-a sarma începeau părinții să mă strige după poreclă: Ho Bre. Nu mă scoteau din Ho Bre nici când mâncam ciorba direct din oală.“

Cel cunoscut până nu demult drept Horia Brenciu spune că porecla din copilărie are la fel de mult succes și acum, când este adult. „Când mă prinde în mijlocul nopții la frigider, prietena mea tot așa mă strigă, Ho Bre. La fel, dacă sunt la un eveniment și e bufet suedez, abia apuc să-mi pun ceva în farfurie și toată lumea începe să strige Ho Bre“, a spus, vizibil mândru de porecla sa, Ho Bre.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 octombrie 2021 18:10
Citește mai mult despre: horia brenciu

Alte articole

Vezi mai mult