Cu toţii am rămas consternaţi în urmă cu câteva zile, când am văzut înregistrarea cu infractorul care îi fură ţigările din buzunar unui poliţist din Prahova. Cea mai indignată este însăşi mama poliţistului, care a văzut filmuleţul abia azi şi şi-a sunat fiul să îi ceară explicaţii.

tupeufaralimite.jpg

Acum, agentul de poliţie susţine că nu erau ţigările lui, ci ale unui coleg, care îl rugase să i le ţină pentru că avea pantalonii la spălat şi nu avea buzunare la chiloţi.

"O scuză foarte şubredă, care aruncă umbra îndoielii asupra desfăşurării întregului eveniment. Eu cred că domnul agent fumează, mai ales când stă toată seara cu golanii lui", apreciază un specialist angajat de mama poliţistului.

"Într-adevăr, mi-au fost furate nişte ţigări din buzunar, dar eu nu pun gura pe aşa ceva, mamă, promit. Erau ale lui Vlăduţ, şi nici el nu fumează, cred că le-a luat aşa, la mişto", insistă poliţistul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 06.11.2019 16:00 Monden

National Cinematografic