După ce s-a plâns că România e stat comunist, Andrew Tate a fost trimis la canal

După ce frații Tate au declarat că România e o țară comunistă, regimul de detenție s-a schimbat. Frații Tate au fost mutați la Canalul Dunăre Marea-Neagră, unde vor continua lucrările îmbrăcați în zeghe, ca niște ocnași. Evident, noua situație nu le-a convenit fraților Tate, care acum se plâng că pot să cumpere ulei doar pe cartelă și că trebuie să stea la coadă 3-4 ore ca să-și cumpere o pâine.

Afirmațiile despre România i-au adus lui Andrew Tate inclusiv două bâte la cur, pentru că l-a prins gardianul fără cravata de pionier. Andrew s-a plâns că într-o zi Tristan a fost luat de o dubă și adus seara, rupt de oboseală și i s-a spus că fratele lui a fost la muncă voluntară, la curățat de șanțuri.

În fiecare dimineață, frații Tate cântă Trei culori cunosc pe lume și în loc să facă live pe Facebook recită Manualul micului Utecist. Andrew și Tristan spun că gardienii le-au promis să vor primi și săpun ca să se spele, dar abia de ziua de naștere a lui Stalin, zi în care vor fi duși la mausoleul de la Mărășești ca să fie făcuți șoimi ai patriei.

Scris de Ionut
30 ianuarie 2023 13:13

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult