După ce Teodosie a mers cu 235 km/h, un bucureștean se laudă că merge zilnic cu 336

Știrea că ÎPS Teodosie a fost prins că circula cu 235 km/h pe A2 nu a rămas fără urmări. Au început să apară și alți români care se luadă cu performanțe chiar și mai uimitoare. E cazul lui Marian Coltea, care să în zona Lujerului și se laudă că el merge zilnic cu 336.

”De obicei prind doar 61, că știți și dumneavoastră cum e traficul în București. Dar uneori ajung la 336 și zbor până la Rosetti”, spune Marian. El se laudă chiar că într-o noapte, când venea de la Otopeni, a prins 783, de nici nu-i venea să creadă. El spune că n-a fost niciodată oprit de poliție și singura problemă pe care a avut-o a fost o babă cu cărucior de piață, care a insistat să-i cedeze locul, ceea ce totuși Teodosie nu poate păți.

Au apărut imediat alți bucureșteni care spun că ei circulă frecvent cu 601, de cele mai multe ori fără bilet, în timp ce Teodosie totuși trebuie să bage benzină ca să atingă 235 km/h. Acești maniaci din Capitală spun că nu au nicio frică atunci când circulă cu 336 sau 601, de cele mai multe ori merg în picioare și singura grijă e să nu fie prinși de controlori, urmată de grija că li se va fura portofelul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
22 decembrie 2022 12:56
Citește mai mult despre: 336 teodosie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult