Înduioșată de povestea piticului de numai 54,6 cm din Nepal, chemat să fie maimuță și ridiculizat în emisiunea de ieri ”La Măruță”, doamna Măruță a acceptat să fie invitată în platoul emisiunii, ca să povestească despre propriul său record.
 
maruta_in_bar.jpg ”Nu e ușor să crești un copil cretin, dar sunt mândră că am un copil omologat de Guiness Book drept cel mai prost om din lume”, spune doamna Măruță în trailer-ul emisiunii din această seară. ”Noi nu i-am simțit povară lui Cătălin când era mic - îl puneam să bage mingea de fotbal în perete și plecam în concediu. Când ne întorceam, era în același loc, plâns, dar foarte determinat. Când am fost în Grecia, l-am lăsat acasă și i-am zis să aspire o cadă plină cu apă. A avut o copilărie frumoasă.”
 
Astă seară, doamna Măruță rupe tăcerea și în legătură cu felul în care ea și domnul Măruță și-au pierdut locurile de muncă simultan: ”Cătălin începuse să gângurească, avea abia 6 ani, și ascultându-l vreo 2 ore, brusc, am devenit retardați și noi. Șefii ne-au șters la gură, apoi ne-au dat afară pe amândoi.”
 
Pentru un show de zile mari, doamna Măruță îl amenință pe piticul nepalez: "Camerele din toaleta bărbaților nu mint. Mi-era teamă puțin, dar acum știu sigur că al nostru Cătălin mai are un record pe care nu are cum să îl rateze.”

Scris de Mihai | Tuesday, 27.01.2015 16:02 Monden

National Cinematografic