După cel mai mic om, Măruță o are azi în platou pe mama celui mai prost om din lume, doamna Măruță

Înduioșată de povestea piticului de numai 54,6 cm din Nepal, chemat să fie maimuță și ridiculizat în emisiunea de ieri ”La Măruță”, doamna Măruță a acceptat să fie invitată în platoul emisiunii, ca să povestească despre propriul său record.

”Nu e ușor să crești un copil cretin, dar sunt mândră că am un copil omologat de Guiness Book drept cel mai prost om din lume”, spune doamna Măruță în trailer-ul emisiunii din această seară. ”Noi nu i-am simțit povară lui Cătălin când era mic – îl puneam să bage mingea de fotbal în perete și plecam în concediu. Când ne întorceam, era în același loc, plâns, dar foarte determinat. Când am fost în Grecia, l-am lăsat acasă și i-am zis să aspire o cadă plină cu apă. A avut o copilărie frumoasă.”

Astă seară, doamna Măruță rupe tăcerea și în legătură cu felul în care ea și domnul Măruță și-au pierdut locurile de muncă simultan: ”Cătălin începuse să gângurească, avea abia 6 ani, și ascultându-l vreo 2 ore, brusc, am devenit retardați și noi. Șefii ne-au șters la gură, apoi ne-au dat afară pe amândoi.”

Pentru un show de zile mari, doamna Măruță îl amenință pe piticul nepalez: „Camerele din toaleta bărbaților nu mint. Mi-era teamă puțin, dar acum știu sigur că al nostru Cătălin mai are un record pe care nu are cum să îl rateze.”

Scris de Mihai
27 ianuarie 2015 17:01

Alte articole

Vezi mai mult