Rețeta de chiftele Ikea publicată de ambasada Suediei n-a rămas fără ecou. Ideea a fost preluată la scurt timp de ambasada Columbiei, care le-a făcut azi o imensă bucurie internauților și a publicat pe Facebook rețeta cocainei de casă.

cacaina_reteta.jpg ”Din caietul cu rețete al bunicii de la Medellin direct pe Facebook, rețeta mândrie națională a Columbiei, cocaina de casă”, a sunat mesajul ambasadei columbiene. În doar câteva minute pagina a strâns câteva zeci de mii de like-uri și share-uri - și probabil la fel de multe screenshot-uri, de la persoane care vor să fie sigure că nu pierd rețeta în caz că ar urma să fie ștearsă de pe Facebook.

Ulterior, și alte pagini de Facebook de ambasade au început să dezvăluie din secretele naționale: cea a Olandei a oferit sfaturi pentru ”grădinărit”, cea cubaneză a publicat rețeta celebrelor havane, în timp ce ambasada Rusiei a dezvăluit rețeta clasică pentru fake news-urile pe care le propagă constant în internet.


beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 30.03.2020 15:48 Monden

National Cinematografic