După ciorbărie, costelărie și micărie, acum și-un local pe gustul hipsterilor: poponărie

Comunitatea hipsterilor freamătă! Asta pentru că visul cel mai umed al hipsterilor este pe cale să devină realitate: în București se va deschide prima poponărie din estul Europei. Va fi un local cu tot ce visează hipsterii: bere cu fructe, cocktailuri colorate, cidru și-o colecție infinită de ceaiuri.

”Și asta nu e tot”, promite patronul poponăriei. ”Vom avea și multă muzică obscură, care se va autodistruge după fiecare rulare, ca să nu se repete niciodată, că doar nu vrem să devină mainstream. Poponăria va fi una exclusivistă, așa că vom avea și ținută obligatorie: barbă de minim 20 de centrimetri și selfie fie cu bicicleta, fie cu trontineta electrică. Deci localul nu va fi pentru oricine.”

”Evident, asta înseamnă că nicio femeie nu va avea acces în poponărie”, a adăugat patronul. ”Și e și normal să fie așa, că femeia este mainstream de câteva mii de ani deja, nu e ceva interesant pentru un bărbat adevărat, care știe ce vrea de la viață. Stilul de viață cu adevărat hipstăresc nu ar trebui să interacționeze sub nicio formă cu femeia.”

Scris de Calin
25 iunie 2019 18:06
Citește mai mult despre: hipster

Alte articole

Vezi mai mult