Cine a spus că Primăria Capitalei nu ia măsuri pentru siguranţa cetăţenilor? Primarul Gabi Firea a aprobat astăzi o amplă operaţiune de toaletare a clădirilor din Centrul Istoric. Imediat ce termină cu copacii din cartierele mărginaşe, angajaţii Companiei Municipale de Toaletat vor reteza cu drujbele sute de balcoane, burlane, acoperişuri, faţade şi coloane care, fiind vechi şi uscate, riscă să cadă la prima adiere de vânt.

toaletarecentruvechi.jpg
“Câţiva cetăţeni au vociferat că edificiile astfel ciuntite nu mai oferă umbră şi răcoare, dar noi considerăm că siguranţa trecătorilor şi a cocalarilor care nu vor să folosească parcarea de la Universitate e mai importantă. În plus, clădirile toaletate vor creşte la loc mai frumoase”, a declarat un expert al Primăriei.

“Prima soluţie propusă a fost instalarea unor sutiene uriaşe, roz, care să ofere sprijinul necesar balcoanelor cu risc. Ar fi fost fabulos, dar consilierii răuvoitori ai opoziţiei au blocat achiziţia. Îi vom da în judecată, dar până atunci vom implementa cealaltă trăznaie”, a precizat primarul Capitalei.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Vasile | Thursday, 12.04.2018 15:44 Monden

National Cinematografic