După COVID şi război, încă un dezastru! Smiley anunţă megaconcert la Polivalentă

E clar că nu ne mai facem bine. Țara noastră a luat-o pe un drum fără întoarcere și nu există nicio șansă să ne oprim până nu dăm cu capul de fundul prăpastiei cele mai adânci, atât de adânci încât nimeni nu ne va auzi vreodată strigătele de ajutor. România demonstrează, încă o dată, că n-a învățat nimic din pandemie sau ororile războiului.

Ca și cum acest popor nu ar fi suferit suficient, cântărețul Smiley, și el parte a poporului român, a anunțat un megaconcert la Sala Polivalentă. Evenimentul pare a fi unul extrem de special, în sensul în care pe afiș nu apar sponsori ca „Primăria Comunei Momârlați” sau „Consiliul Județean Tulcea”, genul de entități care plăteau pentru muzica lui Smiley.

Rămâne așadar de văzut cine sunt aceia care finanțează aceste activități ale lui Smiley, respectiv cântatul de – să-i zicem – muzică pe scenă, alături de o trupă de acompaniament, sub lumina reflectoarelor într-una din cele mai mari săli din București. Fără îndoială cineva nu se va putea abține și va publica un selfie de la acest concert pe rețelele sociale, și astfel vom ști cu toții cine sunt complicii lui Smiley.

5 aprilie 2022 17:55
Citește mai mult despre: concert polivalenta Smiley

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult