După creiere, ne pleacă şi sânii! Nicoleta Luciu a anunţat că părăseşte definitiv România

Viitorul României se anunţă sumbru! După exodul creierelor, ţara noastră se confruntă acum o o problemă mult mai gravă: tot mai multe perechi de sâni ne părăsesc ţara. Ultima pe listă, vedeta ProTV Nicoleta Luciu, fiinţa care deţine unii dintre cei mai celebri sâni din România.

„Sânii mei merită o viaţă mai bună”, spune Nicoleta „m-am săturat ca lumea pe stradă să se uite la ei de parcă ar fi ceva anormal. Se ştie, lumea întoarce capul pe stradă după ciudăţenii, după lucruri pe care nu le tolerează, cam la fel cum în anii ’90 întorcea capul după persoanele de culoare. M-am săturat de atâta discriminare”.

În plus, Nicoleta consideră că nu e normal ca după ce îţi arăţi sânii în reviste pentru adulţi, în emisiuni TV, în paginile tabloidelor sau prin cluburi, lumea să te catalogheze drept curvă. „Doar mi-am arătat sânii pentru bani, nu din alte motive. Motivaşia mea a fost una strict financiară, nu mi-am propus niciodată să fiu curvă”, s-a revoltat Nicoleta Luciu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 decembrie 2012 17:12

Alte articole

Vezi mai mult