După declarațiile hilare ale lui Liviu Dragnea, pe care doar cineva cu intelectul Vioricăi Dăncilă le poate crede, iată că este dezvăluită și o tentativă de asasinat seriosă, demnă de luat în seamă: nea Costel, drojdier, spune că anul trecut, prin iulie, patru chelneri au încercat să-i strecoare în pahar o bere cu lămâie.

nea_costel_bere_cu_lamaie.jpg ”Mi s-a părut puțin suspect că toți cei patru chelneri din bar se uitau insistent la mine, dar nu prea le-am dat importanță”, spune simpaticul drojdier. ”Doar că, după ce m-am întors de la baie, am remarcat ceva suspect la paharul meu: berea era mult mai deschisă la culoare și avea un miros ciudat, de moarte. Nenorociții îmi puseseră bere cu lămâie în pahar! Au vrut să mă omoare, dar m-am prins imediat și-am aruncat mizeria din pahar.”

Întrebat dacă cumva crede că în spatele tentativei de asasinat cu bere cu lămâie se află George Soros, nea Costel a fost tranșant. ”Nu mă luați de prost sau paranoic, că nu-s Liviu Dragnea”, a reacționat simpaticul drojdier. ”Și apropo de asta, dă-l în p… mea de infractor condamnat definitiv, nu-mi mai amintiți de el!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 22.08.2018 21:16 Monden

National Cinematografic