După Dragnea, și nea Costel, drojdier, acuză o tentativă de asasinat: ”Au vrut să-mi dea bere cu lămâie!”

După declarațiile hilare ale lui Liviu Dragnea, pe care doar cineva cu intelectul Vioricăi Dăncilă le poate crede, iată că este dezvăluită și o tentativă de asasinat seriosă, demnă de luat în seamă: nea Costel, drojdier, spune că anul trecut, prin iulie, patru chelneri au încercat să-i strecoare în pahar o bere cu lămâie.

”Mi s-a părut puțin suspect că toți cei patru chelneri din bar se uitau insistent la mine, dar nu prea le-am dat importanță”, spune simpaticul drojdier. ”Doar că, după ce m-am întors de la baie, am remarcat ceva suspect la paharul meu: berea era mult mai deschisă la culoare și avea un miros ciudat, de moarte. Nenorociții îmi puseseră bere cu lămâie în pahar! Au vrut să mă omoare, dar m-am prins imediat și-am aruncat mizeria din pahar.”

Întrebat dacă cumva crede că în spatele tentativei de asasinat cu bere cu lămâie se află George Soros, nea Costel a fost tranșant. ”Nu mă luați de prost sau paranoic, că nu-s Liviu Dragnea”, a reacționat simpaticul drojdier. ”Și apropo de asta, dă-l în p… mea de infractor condamnat definitiv, nu-mi mai amintiți de el!”

Scris de Calin
22 august 2018 19:08
Citește mai mult despre: bere Dragnea nea Costel

Alte articole

Vezi mai mult